KROUVIN LAVA HARTOLASSA

post thumb
Harrastukset
by Minna/ on 20 Jun 2021

KROUVIN LAVA HARTOLASSA

Krouvin lava on osa kaunista kokonaisuutta, joka sijoittuu kartalla Hartolaan. Lava kuuluu osana Krouvin Campingin alueeseen, joten tansseista ei tarvitse lähteä yötä myöten ajamaan kotiin vaan voi yöpyä lavan läheisyydessä. Eikä tämäkään vielä ole kaikkea, mitä alue tarjoaa. Näiden kahden lisäksi täältä luonnonhelmasta löytää myös Sahtikrouvin. Se on panimoravintola, jossa on tarjolla paikan omaa tuotetta eli sahtia. Tätä kaikkea on tarjolla Krouvin lavan läheisyydessä.

KROUVIN LAVA JA KESÄPERJANTAIT

Krouvin lavalle voidaan tulla kauempaakin juuri sen vuoksi, että yöpyminen on mahdollista. Tanssit ovat aina kesällä perjantaisin ja juhannuksena tanssikengät saa kaivaa laatikosta myös juhannuspäivänä. Lavatansseissa on aina omanlaisensa tunnelma eikä Krouvikaan tee siitä poikkeusta. Ikäraja lavalle on 18 vuotta. Tarjolla on myöskin tanssipaketteja, joihin liittyy majoitus eikä karavaanareitakaan ole unohdettu. Heille tarjoillaan myös tanssipakettia.

Tanssilavat maakunnittain kilpailevat keskenään siitä, kuka saa parhaimmat bändit ja sillä keinolla eniten tanssijoita. Samaan kisaan on Krouvin lavakin joutunut lähtemään ja siksi tarjolla onkin pitkin kesää nimekkäitä bändejä. Ja mikä parasta, hiukan ennen puolta yötä on naistenhaku, joten aivan varmasti kannatta lähteä kokeilemaan tämän lavan tunnelmaa ja sahdin makua.

NAUTINNOLLISIA TANSSIHETKIÄ

Nautinto, rentoutuminen ja laadukas vapaa-aika on mahtavaa lääkettä arjen jaksamiseen. Tämä alue kattaa kaiken tämän maaseudun rauhassa, pellon reunassa. Tämä nautinto ei tarvitse mitään kikkakakkosia tai muita virityksiä. Se on vain päätös lähteä Hartolaan, kohti Krouvin campingia, lavaa ja sahtia. Siitä on ilo tehty!