HIUSTENSIIRTO TULOKSET

post thumb
Harrastukset
by Minna/ on 30 Jun 2022

HIUSTENSIIRTO TULOKSET

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että tanssipaikalla olet saanut rukkaset siksi, että alkava kalju pilkistää esiin ja tanssiparketille on nenän edestä päässyt tuuheampi tukkainen vaihtoehto? Tilanne ei olisi mikään ihme, koska tanssipartnerit arvostavat erilaisia asioita ja aina se ei ole tanssitaito vaan joskus ulkonäkö astuu kuvaan ja on mielestäni liian suuressa asemassa. Sille me emme voi mitään ja siksi lähdin kirjoittamaan sinulle jonkinlaista kirjettä siitä, että ratkaisu voi löytyä pienen harkinnan jälkeen. Ratkaisun nimi on hiustensiirto ja tarkemmin hiustensiirto tulokset. Itse klinikalla tehtävä operaatio on vasta alkusoittoa ja siitä lähtee vuoden pituinen matka kohti uusia ja upeita hiuksia.

MISTÄ HIUSTENSIIRTO MATKA ALKAA?

Matka on pitkä ja se alkaa harkinnalla siitä, että missä tuo operaatio olisi parasta tehdä. Turkissa on monia hyviä mahdollisuuksia ja tärkeintä on se, että klinikka hoitaa jälkiseurannan todella hyvin. Ei vain niin, että leikkauksen jälkeen saatellaan kotimatkalle ja sanotaan kiitos käynnistä. Ei, hyvä jälkihoito tarkoittaa sitä, että sinuun ollaan yhteydessä kerran kuukaudessa ja hiusten kasvuasi seurataan koko ajan. Saat vastauksia kysymyksiisi sekä ohjeita, miten voit vielä paremmin hoitaa uusia, alkuvaiheessa vielä arkoja hiusten alkuja.

Klinikka on paras kommentoimaan sitä, oletko potentiaalinen ehdokas hiustensiirtoon. Sinä itse päätät, minkä klinikan valitset ja klinikka puolestasi päättää, millä metodilla toimenpide kannattaa tehdä sekä onko hyvä tehdä jonkinlainen yhdistelmäleikkaus kaljuuntumisen peittämiseksi, hiusrajan muuttamiseksi sekä tiheyden lisäämiseksi. Kaikki on mahdollista silloin, kun valitset klinikan oikein.

Lopulliset hiustensiirto tulokset näkyvät vasta vuoden päästä toimenpiteestä, joten matka saattaa tuntua pitkältä ja jopa vaivalloiselta, mutta niin se ei kuitenkaan ole. Sitä edeltää hyvä valmistautuminen ja se, että sinulle on tarkkaan kerrottu, millainen toimenpide on kyseessä ja miten se askel askeleelta etenee. Ja mieti sitä lopputulosta, kun olet parketilla se halutuin tanssipari ja saat kertoa tarinasi moneen kertaan. Saat kehuja toinen toisensa jälkeen, kuinka hyvältä näytät, kun hiukset ovat kasvaneet tyhjiin paikkoihin.

HIUSTENSIIRTO TULOKSET KOLMEN KUUKAUDEN KOHDALLA

Kun sinulle on tehty operaatio, on selvää, että siinä vaiheessa on kaikkein eniten sivuvaikutuksia. Se kuuluu asiaan, koska kuitenkin on kyse kirurgisesta toimenpiteestä. Vähitellen, kuukausi toisensa jälkeen ne vähenevät ja tilalle astuvat jännittävät vaiheet seurata, miten uudet, istutetut hiukset alkavat kasvaa.

Muutaman viikon jälkeen leikkauksesta, tulee ensimmäinen shokeeraava vaihe, kun kaikki asetetut hiukset irtoavat. Et ole tehnyt siinä kohtaa mitään väärin, vaan shokkihiustenlähtö kuuluu asiaan. Se tilanne on nimeltään trauma-altistuminen. Tässä vaiheessa ei ole syytä huoleen, vaan nystyt säilyvät edelleen ja niistä vasta kasvaa uudet hiukset. Kolmen kuukauden kohdalla saatat jo huomata pieniä nystyjä vastaanottaja-alueella ja se kertoo siitä, että uudet hiuksesi ovat kohta työntymässä pinnan läpi ja siitä alkaa hiusten näkyvä kasvu. Se on kieltämättä jännittävää aikaa ja voit olla varma, että olen siinä vaiheessa todellakin yhtä jännittynyt kuin sinäkin. Mutta matka ei pääty vielä tähän.

HIUSTENSIIRTO TULOKSET KUUDEN KUUKAUDEN JÄLKEEN

Tanssi harrastuksena on niin upea, että meidän on vielä jatkettava tätä matkaa toiset puoli vuotta. Mutta miltä juuri nyt näyttää, kun puoli vuotta on kulunut toimenpiteestä? Hiuksesi ovat siirtyneet sellaiseen vaiheeseen, jossa ne kasvavat tulevina vuosina samalla tavoin. Tässä vaiheessa huomaat jo selvästi, että uudet hiukset ovat vähän lisänneet kasvunopeuttaan ja jos tarkkaan katsot, niin tiheydessäkin on muutosta parempaan. Uudet hiukset kasvavat noin 1-2 senttiä kuukaudessa, jos ne ovat ohuita. Mikäli ne ovat kiharoita tai paksumpia, kasvuvauhti on noin sentti kuukaudessa.

Vaikka uudet hiukset olivat vielä hetki sitten hyvin ohuita ja suorastaan läpinäkyviä, nyt ne näyttävät tummuvan, tulevan hiukan paksummiksi ja siitä syystä ne myös sulautuvat paremmin omien hiustesi joukkoon. Eikö olekin mielenkiintoinen hetki, koska nyt voit jo nähdä 50 prosenttia lopputuloksesta? Voit jo huomata, mihin hiusraja tulee ja miten tiheys lisääntyy. Tässä vaiheessa voi todeta, että suunta on oikea, mutta vielä pitää jaksaa taivaltaa toiset puoli vuotta lopputuloksen saamiseksi. Oletko valmis viimeiseen puoleen vuoteen?

HIUSTENSIIRTO TULOKSET VUODEN JÄLKEEN

Tämä on se hetki, mitä me olemme molemmat odottaneet. Tässä vaiheessa tiedät jo sen, hiustensiirron hinta on ollut sen arvoinen, miltä tulos hiuksissasi näyttää. Välttämättä kaikki ei vielä ole nähtävissä, koska se riippuu täysin siitä, kuinka nopeasti hiuksesi kasvavat. Jos vielä pitää odottaa muutama kuukausi lopputulosta, se ei enää edes tunnu pahalta, koska tässä vaiheessa ei enää ole sivuvaikutuksia sekä olet jo päässyt sinuksi uusien hiustesi kanssa. Ystäväsi ovat ne myös huomanneet ja kehuvat sinua kilvan siitä, miten hyvältä näytät, niin teen minäkin!

Hiustensiirto tuo pysyviä ratkaisuja ja tiedätkö, sinulla on vielä yksi, uusi ongelma. Sinun on mietittävä itsellesi uusi hiustyyli, sitähän ei olekaan tapahtunut pitkään aikaan. Mutta onneksi ystävälliset parturit tai kampaajat ehdottelevat sinulle erilaisia malleja. Tässä vaiheessa niitä voikin jo leikata, koska kunnollinen kasvuvaihe on saavutettu. Olen ylpeä sinusta, että olet käynyt tämän vaiheen ja ottanut jokaisen askeleen. Tiedän myös sen, että jossakin vaiheessa on saattanut tuntua hiukan epätoivoiselta, mutta onneksi klinikalta ollaan oltu yhteydessä ja annettu sinulle neuvoja.

Tässä vaiheessa minun on jo pakko kysyä, että miltä nyt tuntuu? Oletko tyytyväinen uuteen upeaan ulkonäköösi? Kuten varmasti matkasi aikana huomasit, niin operaation jälkeen on tärkeää hoitaa hiuksia niin, etteivät ne vaurioidu alkuvaiheessa. Riittävä jälkihoito onkin kaikkein tärkeintä ja vaikka se saattaa jossakin vaiheessa tuntua vaivalloiselta, niin tulokset ovat paremmat, mitä aktiivisemmin sitä hoitaa. Myös se, että klinikka on sinuun yhteydessä kuukausittain, on tärkeää edistymisen kannalta. Sinusta pidetään huolta ja saat heiltä kaiken tarvittavan tuen. Joko olemme valmiit? Siirrymmekö tanssilattialle nauttimaan musiikista ja tanssinpyörteistä?